ALUMNI

Suntem nerăbdători să vă avem alături în această călătorie continuă!

Bine ai venit pe pagina Alumni!

Suntem încântaţi să vă avem alături şi să vă oferim un spaţiu dedicat comunităţii noastre de absolvenţi. Pagina noastră alumni este locul unde legăturile formate în timpul studiilor continuă să crească şi să se dezvolte. Aici, veţi găsi oportunităţi de a vă conecta cu foştii colegi, de a afla despre evenimente viitoare, de a explora resurse şi de a vă împărtăşi experienţele post-universitare.

Ca parte a comunităţii noastre Alumni, veţi beneficia de:

  • Evenimente şi Reuniuni: Organizăm evenimente speciale, reuniuni de clasă care vă permite să vă reîntâlniţi cu foştii colegi şi să vă extindeţi reţeaua de contacte.
  • Resurse de carieră: Oferim resurse şi sfaturi pentru dezvoltarea profesională, inclusiv sesiuni de consiliere de carieră, webinarii şi materiale informative despre tendinţele din domeniul dumneavoastră.
  • Oportunităţi de implicare: Aveţi posibilitatea de a vă implica în programele şi iniţiativele noastre actuale, de a oferi sfaturi şi de a sprijini generaţiile viitoare de studenţi.
  • Actualizări şi ştiri: Vă vom ţine la curent cu ultimele noutăţi despre universitatea noastră, proiectele de cercetare, realizările alumni-ilor şi alte informaţii relevante.

Ne bucurăm să vă avem alături şi să vă sprijinim în parcursul dumneavoastră post-universitar. Mulţumim pentru continuarea dumneavoastră să fiţi parte din comunitate şi pentru a contribui la succesele viitoare!

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail la alumni@uav.ro sau să vizitaţi pagina de Facebook (Alumni UAV Arad) dedicată Alumni.